We hebben een boek geschreven!! (en we hebben een toffe winactie!)

13567466_496371583896029_2697228650586335951_n

We hebben een boek geschreven!! (én we hebben een toffe winactie!)

Nu het stof rondom de boeklancering een beetje neergedaald is is het hoog tijd voor een klein schrijfsel over alle toffe gebeurtenissen van de afgelopen paar weken. Want jemig! We hebben een boek geschreven! Ik denk dat ik die zin een stuk of 200 keer herhaald heb de laatste weken. Mijn directe vriendenkring heeft nu al spijt dat ze me dit ooit hebben laten doen en vrezen voor een SPORTables 2.0 en de bijbehorende rompslomp en euforie van ondergetekende.

Heb je jezelf onlangs nog gegoogeld? Vraagt een vriendin aan me. Eh nee hoezo? Nou de eerste 3 pagina’s staan vol met SPORTables, SPORTables, SPORTables, SPORTables en SPORTables. Omdat mijn nieuwsgierigheid nu toch wel gewekt was ben ik mezelf inderdaad maar eens gaan googelen (ik weet niet hoe vaak de gemiddelde mens zichzelf googelt, maar ik zit waarschijnlijk danig onder dat gemiddelde). En waar ik normaal hooguit op wat hardloopuitslagen stuit en er verder vooral interessant nieuws over andere Eline’s te vinden is, waren de eerste zoveel hits inderdaad uitsluitend voor mij als SPORTables auteur bestemd. En ik denk dat dat oprecht het eerste echte moment was dat ik ten volle besefte wat Karin en ik hier neergezet hebben. “We hebben een boek geschreven!” (dat was de 201ste keer).

Karin is ondertussen op de radio geweest en heeft de nodige on-the-go reepjes gemaakt voor TeamNL, SPORTables gaat letterlijk mee naar de Olympische Spelen in RIO en de eerste (zeer lovende) recensies stromen binnen. Ik ben nu officieel te bol.com-men. Maar bovenal de leuke reacties die we uit de omgeving krijgen. Over een boek waar we zelf al mega trots op waren, maar om hierover bevestiging te krijgen is ontzettend gaaf.

WINACTIE

En na al deze leuke dingen is het tijd om iets leuks voor jullie te doen! Eventjes geleden hadden we het al gezegd maar we naderen de 500 likes met rasse schreden! Bij 500 likes verloten we onder jullie (als je ‘m nog niet hebt, en anders doe je hem gewoon aan iemand cadeau) een SPORTables exemplaar! Dus hup op naar die 500!! Nodig iedereen uit, of word zelf snel lid van de pagina als je dat nog niet bent! Stay tuned voor meer informatie over hoe je het boek kunt winnen!

sportables winactie facebook 500 likes

3 thoughts on “We hebben een boek geschreven!! (en we hebben een toffe winactie!)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *