Vers van de pers!

Vers van de pers!

De geur van versgedrukte boeken hangt nog steeds in mijn neus als ik thuiskom met in mijn rugtas 6 gloednieuwe SPORTable boeken.

Of ik vanmorgen niet alvast een aantal exemplaren op kon pikken bij de boekbinder in Zaandam. Dat hoefden ze me natuurlijk geen twee keer te vragen! En daar stond ik dan in de boekbinderij. Met voor mijn neus pallets en pallets vol Sportable boeken met onze namen erop. Ik krijg er alvast 6 mee voor verschillende speciale gelegenheden deze week. Zoals de date met Maarten Tjallingii die Karin donderdag heeft (!!). Nog voor ik ze goed en wel vast kan houden worden ze vakkundig in karton ingepakt en kan ik ze in mijn rugtas inladen. Natuurlijk kan ik mijn nieuwsgierigheid niet bedwingen en onderweg naar huis maak ik de wikkel weer open. Ik voel me net Sjakie in de Chocoladefabriek als langzaam de goudgele kaft van het boek uit het karton te voorschijn komt. Daar is hij dan! SPORTables in levende lijve. Ik kan nog steeds niet helemaal geloven dat dit echt ons boek is. Waar we met zoveel plezier maar ook zo ontzettend hard aan gewerkt hebben.

En nu ben ik thuis, met de geur van versgedrukte boeken nog in mijn neus. En daar liggen ze dan, 6 prachtexemplaren! Nog heel even een goed bewaard geheim, nog heel even veilig hier in mijn woonkamer waar verder niemand ze nog gezien heeft. Voor ze zondag de grote wereld in mogen en iedereen er van mag gaan genieten!

Sportables kookboek karin lambrechtse eline van der raad

DSC00748

DSC00754

Be the first to reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *