Stille site, diepe concentratie & drukte achter de schermen!

Na het afsluiten van het afgelopen jaar vol drukte van werk, premiere’s, verslagen, tentamens en natuurlijk de nodige sport uren per dag is het dan nu tijd om ons volledig te storten op ons kookboek SPORTables!

He… he… eindelijk!

De afgelopen twee dagen hebben Eline en ik keihard gewerkt aan de teksten voor het kookboek. Een recept verzinnen en neerpennen, prima, zo gedaan, maar in dit kookboek kiezen we heel bewust voor recepten die naast dat ze lekker en makkelijke moeten zijn ook heel specifiek de juiste verhoudingen moeten bevatten aan koolhydraten, vetten, eiwitten en vezels. Dus voor elke vorm van sport; duur-, kracht- en teamsport een 10-tal recepten die je voor, tijdens en/of na het sporten kunt verorberen! Repen, ballen, muffins, koeken, dranken, smoothies enz. enz. die je mee kunt nemen naar je training, wedstrijd, werk, op reis en waar je écht iets aan hebt!

Daarnaast komen er ook de nodige interessante en informatieve teksten in het kookboek zoals: achtergrond informatie, uitleg over sportvoeding, tips, weetjes en interviews met bekende (top)sporters die zelf ook fan zijn van het maken van een eigen energiereep. Wie weet willen ze zelfs wel een recept met ons delen..!

Hieronder één van de drie ontworpen recepten van vandaag: 

De Banana Chocoloco: de gezondere versie van de Between
De Banana Chocoloco! een gezondere versie van de welbekende ‘Between’
De Banana Chocoloco: de gezondere versie van de Between
De Banana Chocoloco! een gezondere versie van de welbekende ‘Between’

 

De vormgevers zijn inmiddels ook gevonden! Wie dat zijn verklappen we nog niet, maar het zijn stevige, stoere lui met een hoop ervaring die het boek vast en zeker fantastisch neer gaan zetten.

Wauw, hoe gaaf, nu beseffen we pas echt dat we straks, over een paar maanden, een zelfgeschreven kookboek in handen hebben… Ongelooflijk!

Een kookboek uniek in layout, inhoud, recepten, absoluut evidence based en bestemd voor (top)sporters en/of mensen met een druk en actief leven die al die ongezonde tussendoortjes zat zijn, het leuk vinden zelf te koken of iets te maken en mee te nemen.

Dus, werk aan de winkel! Wij duiken de boeken én de keuken weer in!

Tot de volgende update***

Karin & Eline

ps: vragen, verzoeken, of…? Laat een berichtje achter!

Be the first to reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *