Runners Prep Night met SPORTables!

Runners Prep Night met…

Runnersworld Arnhem, Hardloophaas en RunWay Girls slaan de handen ineen en organiseren op woensdag 22 februari samen met ons (SPORTables a gogooo) de eerste kick off van de “Runners-Prep Night”. YEAH!! Want…

Hardlopers. Dát zijn de echte doorzetters! Urenlang onderweg om die ene fantastische prestatie neer te zetten. Of je nu marathons loopt, ambities op een snelle 10 kilometer hebt of jezelf een paar keer per week samen met de hond door het bos slingert. Een hardloper vergt veel van zijn lichaam en verlegt continue zijn grenzen. Kramp in de kuiten, verzuurde benen, eindeloos afzien… Het hoort er allemaal bij. Net als een goed voedingsplan!

sportables runners prep night

Eten en drinken tijdens het hardlopen, het klinkt vaak eenvoudiger dan het is. Je maag die alle kanten op klotst tijdens het rennen waardoor je misschien wel helemaal geen zin meer hebt die energiegel die je speciaal hebt meegenomen. En een liter per uur drinken lijkt leuk maar hoe neem je al die flesjes in hemelsnaam mee onderweg als je een duurloop van 3 uur in de planning had staan? Misselijk, kramp, dorst, overenthousiaste darmen, het komt je wellicht wel bekend voor. Tijdens de eerste editie van de Runners Prep Night gaan wij (Karin en Eline) je precies vertellen wat je het beste kunt eten en drinken. Met daarbij handige tips en tricks om bekende valkuilen te voorkomen. En nog leuker, we gaan je ook nog eens laten zien hoe je je eigen sportvoeding heel handig, on-the-go, kunt maken en meenemen! En natuurlijk ga je niet met lege handen naar huis! #Goodybag #blissballs van #Rawsome.

We zien jou toch ook de 22e in Arnhem?! Aanmelden kun je hier.

Goed gevoed van start, is het halve werk!

 

Be the first to reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *