Eline van der Raad

FB_IMG_1436812266681

Ik ben Eline, 27 jaar en al jaren een fanatiek sporter. Ik ben een hardloper in hart en nieren en heb sinds een jaar ook het trailrunnen ontdekt. Hoe verder en uitdagender hoe leuker ik het vind. Daarnaast studeer ik Voeding & Diëtetiek, wat ik met veel plezier en enthousiasme doe. Een wandelende encyclopedie word ik ook wel genoemd, als ik me ergens voor interesseer dan wil ik er ook meteen alles van weten en ben ik niet te beroerd om die kennis vervolgens weer (vrijwillig of onvrijwillig) te delen. Mijn passie voor sport en mijn kennis over voeding bleek ik al vrij snel goed te kunnen combineren. En zodoende ben ik ook bij Sportables verzeild geraakt. Met mijn eigen ervaringen als loper (gezonde tussendoortjes zijn zo moeilijk te vinden, of schreeuwend duur) en kennis over sport en voeding ga ik hopelijk een waardevolle bijdrage leveren aan dit geweldig leuke project en kookboek!


Karin Lambrechtse | www.karinlambrechtse.nl email

Mats Ek Pas de Danse

 

Karin Lambrechtse (1981) begon met dansen op de leeftijd van zes. Na enkele jaren competitief te hebben gedanst en Nederlands Kampioene Jazzdans te zijn geworden maakte ze de overstap naar moderne dans en later ballet. Ze behaalde haar Bachelor of Arts in Uitvoerend Dans op ArtEZ (HKA) in 2003. Introdans, het derde grootste professionele dansgezelschap in Nederland, bood haar een contract aan en gedurende de 10 jaar die volgden was Karin er één van de gezichtsbepalende danseressen. Ze schitterde in de meest uiteenlopende choreografieën van vele gerenommeerde choreografen, en tourde met Introdans door binnen- en buitenland. Ze werd geprezen om haar energie, kracht, mimiek en dynamiek. In 2006 leverde dit haar de aanmoedigingsprijs van Dansersfonds ’79 op en in 2012 volgde een nominatie voor de Danspublieksprijs, waar ze uiteindelijk tweede werd. Sinds 2014 studeert ze deeltijd Voeding & Diëtetiek waarin zij zich specialiseert in voeding voor dansers en sporters. Momenteel is Karin werkzaam als freelance danseres, docent en choreograaf voor verschillende gezelschappen en instellingen in binnen en buitenland.

Karin: “Het assortiment aan sportvoeding en sportvoedingssupplementen is enorm groot. Vaak zie je door de bomen het bos niet meer en is het lastig de juiste keuze te maken. De voedingsmiddelenindustrie maakt gretig gebruik van het feit dat sporten ‘in’ is en dat sporters zo graag (nóg) beter willen presteren en daar de nodige centen aan uit willen geven. Zo zijn er helaas een hoop mooie verhalen en producten op de markt die heel goed lijken, mooi verpakt zijn en gezond klinken, maar helaas weinig doen, te vet zijn of enorm prijzig. Maak daarom in een handomdraai je eigen energierepen, energiedrank, eiwit shakes, gezonde tussendoortjes en voor-tijdens-na performance snack op maat. Onze recepten bevatten pure, herkenbare ingrediënten en de juiste verhouding aan voedingsstoffen. Je pakt een SPORTable zo in en neemt het mee  om jezelf van voldoende energie / vocht te voorzien tijdens en/of na het sporten. Zo heb je precies bij de hand wat je nodig hebt zonder ingrediënten die je niet kunt gebruiken! Ontzettend leuk om mijn kennis, ervaringen als atleet en mijn passie voor koken met jullie te kunnen delen door middel van dit sportvoedingskookboek SPORTables!”


Marije Sietsma | www.uitgeverijloopvis.nl

marije

Mijn naam is Marije Sietsma. Ik ben geboren in 1978 en woon sinds drie jaar in Velp (bij Arnhem), nadat ik ruim zeven jaar in Groningen heb gewoond. Ik ben freelance journalist en chaoticus. Doe eerst, denk later.

Al tijdens mijn studie journalistiek begon ik met freelancen en daar ben ik nooit mee opgehouden. Ik heb vooral veel stukken geschreven over theater, film, boeken en onderwijs. Vaak voor volwassenen, nog vaker voor jongeren. Sinds vier jaar heb ik ook mijn eigen uitgeverij: Loopvis. Tot nu toe zijn het allemaal kookboeken. Over stamppot, kruidnoten, de Italiaanse keuken, bakken zonder suiker en biologisch eten, zonder direct blut te zijn. Allemaal boeken waarbij je nét op een andere manier kijkt naar de dingen die je al kent. Ik heb nog genoeg ideeën voor de komende vijftig jaar en geloof niet in onmogelijkheden.

Be the first to reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *