De perfecte fiets outfit!

De SPORTABLES CYCLING KIT

De perfecte fiets outfit? Dat is voor ons de SPORTables cycling kit!

Een paar maanden geleden las ik het “afscheidscheidsblog” van Iris Slappendel. Haar woorden waren zo herkenbaar! En dus tikte ik haar een bericht. Want, beiden zijn we nu met “pensioen” (zij ex-wielrenster, ik ex-danseres) en als jonge (je atoch?!) creatieve ondernemers kunnen we elkaar mooi een hand helpen.

Waarmee dan? Zul je misschien denken. Nou…

Graag wilde ik een mooie cyclingkit! Eentje waarin de graphics uit SPORTables terugkomen, grafisch met een knipoog.  Iris en ik spraken af voor een brainstormsessie en zie hier het zeer geslaagde resultaat!!

Hoe gaaf is deze kit…?! Absolute topkwaliteit, stoer, fris, uniek én zeer comfortabel. Wat willen we nog meer. Er zitten veel leuke details in het ontwerp verborgen. Zal ik ze verklappen? Nou vooruit, paar dan… Zo zit er standaard een banaan in je achterzak én een tip! Ook fiets je nooit alleen, want er fietsen twee pixel-fietsertjes fanatiek met je mee. Wil je even aangemoedingd worden als je die berg beklimt of flink aan het verzuren bent? Dat doen ze ook!

Omdat je niet enkel 1 kit kunt bestellen zijn er 10 unieke exemplaren van deze kit. Ben je opzoek naar een uniek design? Deze kit is verkrijgbaar in de maten S, M & L voor zowel de gents als de ladies. #rideinstyle

PRICING:  JERSEY €99  | |   BIB €125
KIT: €200
(gratis verzending)

Ben je net zo enthousiast als ons? Kijk hier voor meer info en sizing.

Ben je er al uit? Order je kit HIER!!

Even komen passen in Arnhem = geen probleem 🙂

IRIS cycling kit SPORTables

Be the first to reply

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *